LENGUAS COOFICIALES DEL ESTADO

"La conjura d'Herat", de Jordi Sierra i Fabra

La conjura d'Herat

Un viatge als marges més foscos del sector farmacèutic

Evaristo Aguado | Domingo 22 de agosto de 2021
Un cotxe calcinat. Un cos irrecognoscible. Una mare devastada per la mort del seu fill. I un últim testimoniatge, un diari amb unes línies molt comprometedores.


Mentre investiga la implicació d'un laboratori farmacèutic en la mort d'un jove, Magda Ventura rep una inquietant notícia: la soldat que va sobreviure al seu costat en l'atemptat talibà d'Herat, ha assassinat a un dels oficials que estaven llavors en la base espanyola. Intuint que després de l'incident s'amaga alguna cosa més, Magda viatja fins a la presó de Màlaga per a entrevistar-se amb ella. El que li explica l'exsoldat obre de nou les ferides i la fa enfrontar-se als fantasmes del passat.

Jugant-se de nou la vida en el seu treball com a periodista d'investigació, sense oblidar el misteri de la mort del jove voluntari de l'assaig clínic de la farmacèutica, Magda descobrirà una fosca trama nascuda a Herat i consolidada en l'actualitat com una de les xarxes de tràfic de drogues més poderoses del món.

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) va fundar i dirigir les principals revistes de rock a Espanya en els anys setanta. Ha escrit més de 500 llibres, entre novel·la juvenil i per a adult, i ha guanyat més de 40 premis literaris. El 2007 va rebre el Premi Nacional de Literatura. També ha estat guardonat amb la Medalla de Oro de las Bellas Artes i la Creu de Sant Jordi. L'any 2004 va crear la Fundació Jordi Sierra i Fabra, a Barcelona, i la Fundació Taller de Letras, a Medellín, Colòmbia.

Les vendes de tots els seus llibres superen els 13 milions d'exemplars el 2020.

Pots comprar el llibre en:

//
//

TEMAS RELACIONADOS:


Noticias relacionadas