www.todoliteratura.es

"La conjura d'Herat", de Jordi Sierra i Fabra

Un viatge als marges més foscos del sector farmacèutic
Por Evaristo Aguado
La conjura d'Herat
La conjura d'Herat
Un cotxe calcinat. Un cos irrecognoscible. Una mare devastada per la mort del seu fill. I un últim testimoniatge, un diari amb unes línies molt comprometedores.

Mentre investiga la implicació d'un laboratori farmacèutic en la mort d'un jove, Magda Ventura rep una inquietant notícia: la soldat que va sobreviure al seu costat en l'atemptat talibà d'Herat, ha assassinat a un dels oficials que estaven llavors en la base espanyola. Intuint que després de l'incident s'amaga alguna cosa més, Magda viatja fins a la presó de Màlaga per a entrevistar-se amb ella. El que li explica l'exsoldat obre de nou les ferides i la fa enfrontar-se als fantasmes del passat.

Jugant-se de nou la vida en el seu treball com a periodista d'investigació, sense oblidar el misteri de la mort del jove voluntari de l'assaig clínic de la farmacèutica, Magda descobrirà una fosca trama nascuda a Herat i consolidada en l'actualitat com una de les xarxes de tràfic de drogues més poderoses del món.

Jordi Sierra i Fabra (Barcelona, 1947) va fundar i dirigir les principals revistes de rock a Espanya en els anys setanta. Ha escrit més de 500 llibres, entre novel·la juvenil i per a adult, i ha guanyat més de 40 premis literaris. El 2007 va rebre el Premi Nacional de Literatura. També ha estat guardonat amb la Medalla de Oro de las Bellas Artes i la Creu de Sant Jordi. L'any 2004 va crear la Fundació Jordi Sierra i Fabra, a Barcelona, i la Fundació Taller de Letras, a Medellín, Colòmbia.

Les vendes de tots els seus llibres superen els 13 milions d'exemplars el 2020.

Pots comprar el llibre en:

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios